Zadzwoń
32 264 58 65
Język

Podstawowym celem i zamiarem firmy PPHU ‘Algas”  sp. j.  jest stałe dążenie do zaspokojenia potrzeb i wymagań naszych klientów, szczególnie w zakresie gwarantowanej jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych asortymentów drobiowych. Osiągnięcie tego celu realizujemy poprzez utrzymanie systemu HACCP (opracowanego na podstawie Codex Alimentarius) i BRC. Z gwarantowaną jakością oferowanych produktów chcemy łączyć wzrost wydajności produkcji poprzez ciągłe usprawnianie procesu produkcji, wprowadzanie nowych rozwiązań technicznych przy rozbiorze i pakowaniu i przechowywaniu mięsa drobiowego.

Pracownicy firmy PPHU ‘Algas”  sp. j.  zostali przeszkoleni w zakresie wymagań GMP i GHP, systemu HACCP oraz wymogów  normy BRC.  Wszyscy pracownicy są świadomi zagrożeń, jakie zostały zidentyfikowane podczas procesu produkcyjnego i jednocześnie odpowiadają za jego bezpieczeństwo zdrowotne na każdym stanowisku pracy.

Polityka bezpieczeństwa zdrowotnego jest rozpowszechniona i znana wszystkim pracownikom przedsiębiorstwa PPHU ‘Algas”  sp. j.  oraz podlega przeglądowi i uaktualnieniu w zależności od potrzeb.

Współpracuj z nami

Szukasz pracy? Chciałbyś z nami współpracować? Zapraszamy do składania CV

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017
Szybki kontakt
[cf7-form cf7key="szybki-kontakt"]