TUSZKA KURCZAKA
Tuszka pozbawiona wnętrzności, bez zanieczyszczeń, bez rażących wybroczyn na powierzchni skóry, brak otwartych złamań kończyn.
Świeże 0-4 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C | MAP | 15 kg |
FILET POJEDYNCZY Z PIERSI
Mięsień piersiowy z medalionem i polędwiczką, brak skóry, kości i ścięgien; barwa różowa.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
FILET PODWÓJNY Z PIERSI
Mięsień piersiowy z medalionem i polędwiczką skóry, kości i ścięgien; barwa różowa.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
FILET PODWÓJNY ZE SKÓRĄ
Mięsień piersiowy z medalionem i polędwiczką, z pozostawioną skórą, kości i ścięgien; barwa różowa.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
ĆWIARTKA
Element składający się z uda i podudzia oraz połowy miednicy i grzbietu. Posiada skórę i kości.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
NOGA
Element składający się z uda i podudzia. Posiada skórę i kości.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
UDO
Element stanowiący cześć nogi po odcięciu podudzia, bez otwartych złamań kości. Posiada skórę i kości.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
PODUDZIE
Element stanowiący cześć nogi po odcięciu uda, bez otwartych złamań kości. Posiada skórę i kości.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |
SKRZYDŁO
Element odcięty od tuszki w stawie barkowym, posiada skórę i kości.
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Pojemnik E2 | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Karton | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | MAP | 15 kg |
Świeże 0-4 St. C/ Mrożone - 18 St. C | Polyblok | 15 kg |